Over Manon

manon-200x300

Manon Abbel

Als freelance tekstschrijver en communicatieadviseur met een grote interesse in social media, houd ik de diverse mediakanalen goed in de gaten. Je kunt maar beter van alles als eerste op de hoogte zijn, nietwaar?

Groot was mijn verbazing toen ik via Twitter las over de Exchange bij meisjesmodemerk LoFff. LoFff? Waarom kende ik dat niet als moeder van 4 dochters die houden van prinsessenjurken en zwierezwaairokken? Direct bekeek ik de site ilovelofff.com en daar zag ik een aantal opvallende dingen en mailde Joanneke daarover. Al snel raakten we verwikkeld in een leuke maildiscussie en Jo nodigde me uit een keer naar het hoofdkantoor in Almelo te komen. Een ontzettend leuke ontmoeting en de tijd vloog voorbij. Toen ik wegging was ik de social media-LoFffer. En dat al sinds 2012!

Met veel plezier houd ik de Facebookpagina’s voor niet alleen LoFff, maar ook voor LoveStation22 en Legends22 bij. Zo leuk om te zien dat steeds meer mensen de Zazi Brands ontdekken én onvoorwaardelijk fan worden. Hopelijk volgen er nog honderden. Nee, duizenden!

Manon Abbel – Abbel communicatie