Over Lieke

Lieke Ewalds

Lieke Ewalds

Mijn naam is Lieke Ewalds, opgegroeid bij mijn ouders in Venlo samen met mijn  zus, broer en broertje. Dus zoals je kan raden, altijd drukte in huize Ewalds! De creativiteit zit in ons bloed, onze gehele familie zit zowat in de creatieve sector. Van kleins af aan wist ik het al, ik wil de mode in! Vandaar ook mijn studiekeuze..

Na de havo ben ik naar Utrecht verhuisd om de studie Fashion Design te volgen aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, HKU. Tijdens mijn studietijd heb ik stage gelopen in London bij Alexander McQueen als print designer. Uiteindelijk heb ik deze studie met veel plezier afgerond met mijn eigen collectie en gespecialiseerd in prints/illustraties.

Na mijn studie heb ik nog een baan gehad als webshopmanager voor een Duitste winkelketen. Uiteindelijk ben ik in Twente gaan samenwonen met mijn vriend, Danny. Jawel, de liefde gevonden bij een tukker!

Eind 2013 zag ik de advertentie van Zazi Brands, er stond: “hier wordt vanuit de hand ontworpen, zodat de tekeningen een ziel hebben.” Na die regel was ik verkocht, ik zou koste wat kost deze baan bemachtigen. Na een aantal sollicitatierondes kreeg ik mijn droombaan te pakken. Vanaf 1 januari 2014 mocht ik de uitdaging aan gaan bij Zazi Brands om vernieuwende en inspirerende collecties neer te zetten.

Momenteel ben ik ontwerpster van het merk Lovestation22! Dit merk sluit perfect aan hoe ik als kind was, maar ook hoe ik nog steeds ben. Avontuurlijk, maar toch wel een durfal qua kleding keuzes.

Ik hoop nog vele mooie collecties te mogen neerzetten en nieuwe uitdagingen aan te gaan binnen dit gezellige team!