Over Jolanda S

Jolanda Schuurman

Jolanda Schuurman

Hallo,

Ik ben Jolanda Schuurman (geboren 1966) en werk sinds 15 november 2005 bij Zazi Brands. Ik ben getrouwd en we hebben 2 dochters, die inmiddels ook samenwonen.

Ik ben begonnen met 1 dag per week en deed toen alleen de boekhouding, dit werd al snel uitgebreid met meer taken en meer uren. Op dit moment werk ik ruim 40 uur en ik vind het heerlijk.

Ik weet van de meeste taken in het bedrijf iets af. Dus ik kan overal over meepraten. Het maakt mij ook niets uit wat ik moet doen, ik doe het met plezier. De uitleveringen zijn altijd spannend want het moet zo snel mogelijk de deur uit, maar het is altijd een gezellige drukte. Soms ook stress omdat alles gelijk moet. Natuurlijk heb ik ook wel eens een baaldag. Dit zal iedereen wel hebben, maar ik ben nog nooit met tegenzin naar het werk gegaan.

Eigenlijk ben ik een beetje eigen baas binnen het bedrijf. Ik kan zelf indelen wat ik doe, als ik thuis wil werken dan kan dat. Ik ben meestal wel op kantoor omdat dat prettiger is, maar ’s avonds en in het weekend kan ik lekker vanuit huis dingen doen waar ik overdag niet aan toe ben gekomen.

Ik ben een heel makkelijk persoon, kan met bijna iedereen samenwerken want ik pas me wel aan. Ben niet iemand waar je snel ruzie mee hebt. Ik kom uit een gezin met 4 meiden waarvan ik de jongste ben. De zus boven mij is 6 jaar ouder en zij waren altijd met z’n drieën en ik kwam er alleen achteraan. Dit was voor mij als kind best wel moeilijk maar ik heb er mee leren omgaan en nu in mijn latere leven heb ik er veel gemak van (het leeftijdsverschil is nu ook niet meer merkbaar tussen ons zussen).

Om te ontspannen vind ik het heerlijk om een boek te lezen (meestal thrillers). Ga ook graag uit eten, vind ik gezellig en heb een hekel aan koken. Kan nu niet zo veel meer op omdat ik een zogenaamde kiwi heb, maar de sfeer en gezelligheid vind ik fijn.

Lieve groeten,