Over Jolanda V

jolanda-b-200x300

Jolanda Valster

Mijn naam is Jolanda Valster

Ik ben 48 jaar en samen met mijn man en onze 4 zonen wonen wij in het mooie Hendrik Ido Ambacht.
Naast mijn gezin en mijn werk ga ik in mijn vrije tijd ook graag skeeleren, naar de sauna, enjoying life met mijn vriendinnen, leuke dingen doen met m’n boys of  als het kan samen met mijn man een leuke stedentrip maken.
De landen die mijn hart veroverd hebben zijn Amerika en Mexico en m’n favoriete stad in Europa is Barcelona!

In 1968 ben ik geboren in het Friese stadje Bolsward waar ik samen met mijn oudere broer ben opgegroeid en een super leuke jeugd heb gehad. Wonend boven de supermarkt van onze ouders is de verkoop er met de paplepel ingegoten. Commercie zit dan gewoon in je bloed en is het ook niet raar dat je dan ook de retail inrolt!

In 1996 heb ik Friesland vaarwel gezegd en ben ik aan een kleine wereldreis begonnen. Fantastische jaren volgden toen ik in de USA en Duitsland woonachtig en werkzaam ben geweest. Veel ervaring heb ik hier in de retail/mode opgedaan qua organisaties, sales, recruiting en customer service.
Wow… die hoge salesdrive lag mij wel, en je ziet dat door je inzet en doorzettingsvermogen je overal in de wereld ver kan komen. Een super ervaring die ik dus ook nooit meer zal vergeten!

Van bedrijfsleidster, logistiek manager, regiomanager allen in de modebranche, ben ik nu alweer 2.5 jaar als vertengenwoordigster werkzaam bij Zazi-Brands. De provincies die onder mijn beheer vallen zijn Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht, Gelderland, Brabant, Limburg en België. Ik heb het reuze naar mijn zin bij dit mooie bedrijf en hoop dit dan ook nog jaren te mogen doen.

Jolanda Valster