Over Eric

“Ja, ik besta.” Dat was mijn openingszin in de sollicitatiebrief aan Zazi-Brands. En nu werk ik er ?.

Gevraagd of ik een klein stukje over mijzelf zou willen schijven voor onze website, ben ik op het moment in India, om te zorgen dat onze producties op tijd en LoffFly uitgeleverd kunnen worden aan de winkels. 

Na vele jaren als productiemanager van confectiefabrieken en als “quality manager” in binnen en buitenland te hebben gewerkt, heb ik zo’n 20 jaar geleden de overstap naar de retail / de winkel gemaakt. In die tijd stuurde ik 1 tot 5 winkels aan, variërend in grote van zo’n 500 tot 2500m2 . En regelde zowel personeel , in- en verkoop als marketing .Eigenlijk alles wat je als eigenaar of algemeen bedrijfsleider van mooie mode winkels moet doen.

Toch is fashion productie altijd mijn grote passie gebleven en ik ben dan ook heel blij dat ik bij Zazi Brands de unieke kans heb gekregen om mijn kennis van zowel retail als productie te combineren .  En als “productie manager +” mijn steentje bij te dragen aan het toekomstige succes van Zazi Brands samen met alle leuke collega’s in Nederland en India.