Goede doelen

WNF projectenZazi Brands is al sinds ca 2010 actief met het steunen van verschillende goede doelen. Het begon destijds met het project ‘‘ondernemers voor ondernemers’‘ van  Oxfam Novib. Hiermee werden microkredieten verstrekt aan ondernemers in landen waar dit moeilijk te verkrijgen was. 

Toen we in 2014 met LoveStation22 begonnen – een merk geïnspireerd op de dierenwereld en de schoonheid van de natuur –lag het voor de hand om hiervoor contact te gaan zoeken met het WNF, de grootste natuur beschermingsorganisatie van de wereld. Vanaf de allereerste collectie hebben we per seizoen samen met de winkeliers een donatie aan het WNF gegeven. Iedere keer voor een ander project.

Met de start van ons jongensmerk Legends22 hebben we een jaar lang de Johan Cruyff Foundation gesteund. Zij zetten zich in voor het bevorderen van sport mogelijkheden voor kinderen, met name in achterstandswijken. Ook al zo’n goed en nuttig doel! 

Voor het jaar 2017 zijn er in samenspraak met onze winkeliers en fans 2 andere doelen gekozen. De cheque van LS22 ging naar het zeehondencentrum in Pieterburen , en de cheque van LG22 ging naar de stichting No Wildlife Crime (opgericht door Freek Vonk).

Vanaf 2018 hebben we ervoor gekozen om het WNF  weer te steunen. Oner andere met  wereldnatuur  in Nederland. Daarnaast gaan we ook een aantal kleinere stichtingen steunen. Details hierover zijn te vinden op de Facebook pagina’s van LS22 en LG22.

Ook zijn we benaderd door het WNF om sponsor te worden van het Getijdenpark Project in de regio Rotterdam. Aangezien wij een showroom hebben in Rotterdam, leek ons dit een goed plan om te steunen.  Het WNF was op zoek naar bedrijven die geloven in hun droom: een wereld waar natuur en mensen gezamenlijk kunnen floreren. Dat dat kan laten ze al sinds 1960 op veel verschillende plekken op de wereld zien en sinds 1990 ook hier, in Nederland.
Om te bewijzen dat het overal kan; mens en natuur – gezamenlijk – floreren, gaan ze natuur realiseren, midden in Rotterdam. Een economisch centrum, veel industrie, een wereldhaven en straks ook Wereldnatuur!

Hieronder vind je wat plaatjes van de verschillende feestelijke momenten.