LoveNature Awardwinner Hope for Wings

Onze eerste winnaar van de LoveNature award (gesponsored door LoveStation22 en Legends22) is de stichting Hope for Wings. Hieronder zie je Claudia, omringd door allemaal prachtige papagaaien, én met de Award in de hand.

Onder de foto vind je uitleg over wat deze stichting allemaal voor mooi werk doet voor papagaaien.  En neem vooral ook even een kijkje op hun website!

Hope-for-wings

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichting Hope for Wings is opgericht in 2015 en redt papegaaien in nood, geeft deze de nodige medische zorg en herplaatst de vogels wanneer ze hier klaar voor zijn. Ook bemiddelen wij voor particulieren als ze hun geliefde papegaai willen/moeten herplaatsen.

Vele papegaaien in Nederland leven nog steeds in erbarmelijke omstandigheden, komen hun kooi niet uit, hebben geen vermaak en krijgen iedere dag zaadvoer als eten. Begrijp dat dit voor zo een intelligent dier een marteling is, jaar in jaar uit en dat vele papegaaien wel 30-40 jaar oud kunnen worden.  Dat is dan vaak een hele lange lijdensweg. Stichting Hope for Wings is hun stem en vaak ook hun redding.

Wij hebben een mooie website www.hopeforwings.nl waar wij ook voorlichten, voor alles wat er komt kijken bij de aanschaf van een papegaai tot alle vogels die wij hebben gered en herplaatst. Ook de vogels die in de herplaatsing zijn staan op die website. Wij hebben geen opvangcentrum maar werken samen met een groot netwerk van papegaaienliefhebbers vrijwilligers. Wij kunnen bestaan en papegaaien een beter leven geven door middel van donaties dus het winnen van deze Award met het daarbij behorende geldbedrag daar zijn wij ongelooflijk blij mee en kunnen wij nog meer papegaaien een beter leven geven.