Over

Even voorstellen – Zazi Brands!

Deze naam klinkt je misschien niet bekend, maar het is de bedrijfsnaam waarbinnen wij sinds een aantal jaren verschillende merken kinderkleding ontwerpen en verkopen. Op dit moment hebben wij de volgenden merken:

  • LoFff – voor meisjes van 2-16
  • LoFff baby + Mini Legends – van 3 -18 maanden
  • LoveStation22 – voor meisjes van 2-12
  • Legends22 – voor jongens van 2-14
  • LavaLava – voor meisjes van 4 tot 16.

Het grootste deel van ons team is gevestigd op het hoofdkantoor in Nijverdal. Hier vind je onze showroom Oost Nederland, ons voorraad magazijn, productie controle en onze afdeling administratie.

In Rotterdam in het Lloyds gebouw zit onze showroom West Nederland waar we de winkeliers uit die regio ontvangen.

Wij verkopen onze merken aan een groot aantal winkeliers in binnen en buitenland. Als je wil weten waar – kijk dan op de pagina met verkooppunten.

Verder hebben we een kantoor in New Delhi (India), waar onze productiemedewerkers zitten die regelmatig langs gaan bij onze vaste fabrikanten.

Wij zijn begonnen in 1993… dus we hebben gedurende al die jaren heel veel ervaring opgedaan in de kinderkleding branche. In deze periode hebben wij verschillende merken gehad voor verschillende leeftijds- en doelgroepen. ZigZag, Ganzo, Inchy Gu, LoFff Ladies… allemaal namen uit ons verleden. De laatste jaren zit de groei er lekker in, en zijn we op de goede weg om de grootste aanbieder van bijzondere merken te worden.

Zazi-Brands is onafhankelijk, vrij, en anders. Geen aandeelhouders en externe financiers die in onze nek hijgen. Dat geeft ons de ruimte om te experimenteren en te groeien op de manier die wij goed vinden. En dat is eerder langzaam en gestaag, dan snel en hype achtig.
De  manier waarop we met elkaar, onze klanten, onze partners en onze leveranciers omgaan is anders dan bij het gemiddelde bedrijf. Wij zijn ons er zeer van bewust dat we met iedereen samen een succes aan het maken zijn van onze merken. En dat merk je.

De overeenkomst tussen onze collecties is dat we de dingen maken die we mooi vinden en waarvan we denken dat onze klanten ze mooi vinden. En die betaalbaar zijn. We zoeken de kwaliteiten uit en bepalen onze eigen kleuren, onafhankelijk van de trendboeken. We ontwikkelen onze eigen designs en printen onze eigen stoffen.

De ontwerpen worden nog gewoon met de hand getekend, met als gevolg dat de kledingstukken vanaf het allereerste stadium een ziel hebben en nooit plat worden. We zijn erbij als de eerste modellen geproduceerd worden. We hebben het hele proces in eigen hand.

En dat is wat je ziet als je onze collecties bekijkt.
Een uniek individueel handschrift in een wereld van globalisering en nivellering.
En daar worden wij én onze klanten blij van!