Kinderkledingwinkel beginnen

Kindermode verkopen in je eigen kinderkledingwinkel – een droom of jouw werkelijkheid?

Deze posts zijn speciaal voor alle mensen die ervan dromen om een kinderkledingwinkel te beginnen. En dat zijn er best veel, in Nederland en België!
Wij krijgen ze regelmatig langs in onze showrooms. Starten met je eigen kinderkledingwinkel en daar de mooiste kindermode verkopen – het kan!

Daarom zijn wij begonnen met deze posts. In een serie heldere en overzichtelijke verhalen leggen wij je uit waar je op moet letten met het starten van jóuw kinderwinkel.
Wat er zoal komt kijken bij de start, en wat waarschuwingen voor valkuilen. Waardoor de kans groter wordt dat jouw droom een geweldige werkelijkheid kan worden.
Ons team heeft heel wat startende ondernemers in de kindermode branche zien komen en gaan, en wat wij daar gezien en geleerd hebben vind je terug in de onderstaande teksten.

De verhalen zullen met enige regelmaat verschijnen, dus er komt iedere keer weer een stukje informatie bij. Zodat je steeds meer te weten komt over hoe dat nou is, om te beginnen, en waar je op moet letten.

We hopen je hiermee te helpen! Wij als Zazi-Brands proberen echt mee te denken met onze klanten – en ook met de mensen die dat misschien ooit gaan worden. Tenslotte: als je nog meer vragen hebt, laat het ons weten. Je kan ons bellen op 0546-641 201, of stuur ons een mail met je vraag naar info@zazi-brands.com

En dan nu op naar de eerste post! De Beslissing

S18-05-lofff