De LoveNature22 Award

logo_optie_offwhiteIn 2018 hebben wij besloten om naast de ”grote” goede doelen ook kleinere initiatieven te gaan steunen door middel van onze LoveNature22 award. Er zijn heel veel stichtingen, opvangcentra, dierenasielen binnen en buiten Nederland die zich dagelijks bezig houden met het verbeteren van de wereld – of dit nu gaat om vogels, katten, honden, bomen, rivieren, cavia’s…

Vaak leven deze van het onbetaalde werk van de vele vrijwilligers, en dan nog is er chronisch geld tekort.
We hebben niet de illusie dit op te kunnen lossen, maar we kunnen wel een steentje bijdragen. En dat doen we graag!

Onze merken LoveStation22 en Legends22 verzamelen samen met de winkels die deze merken verkopen ieder seizoen een flink bedrag bij elkaar (de winkels de helft, wij de andere helft) en daarvan gaan wij dus nu 2 x per jaar de LoveNature22 Award uitreiken – naast het grote jaar project zoals bijvoorbeeld van het WNF of Zeehondencentrum Pieterburen.

Wat win je met de LoveNature22 award?
Het winnende initiatief ontvangt een bedrag van €2.200, welke feestelijke overhandigd zal worden. Daarnaast krijg je een vermelding op onze website en Facebook, oftewel een stukje naamsbekendheid en publiciteit.

De suggesties voor wélke organisatie deze Award mag ontvangen vragen we aan onze volgers via Facebook. Daarna maken wij zelf een shortlist van 5 initiatieven, waarop gestemd kan worden. En hier geldt gewoon – de meeste stemmen bepalen wie er wint.. Dus heb/ken jij een goed initiatief, houd onze Facebook dan in de gaten en laat je stem horen!

En voor degenen die ons nog niet goed kennen – hierbij een aantal voorbeelden van dierenshirts en jurkjes van LoveStation22 en Legends22. Sommige daarvan (nog of vanaf januari 2019) te vinden in onze webshops.