Zazi Brands Ambassadeurs

logo-big-ambassador

Wij willen ons netwerk gaan laten werken voor ons!

Heb jij familie, vrienden, kennissen, relaties in het Europese buitenland, die helemaal into Kindermode zijn? Met een vlotte babbel en wat commercieel talent? Dan hebben wij misschien werk voor ze.

We zoeken namelijk freelance Zazi Brands Ambassadeurs, om onze merken in verschillende landen te promoten, en daarmee verkooppunten te genereren. Zoals je weet hebben we op dit moment 4 merken – LoFff, LoveStation22, Legends22 en LavaLava. Als je een van deze merken nog niet kent, kan je hierover info vinden op deze site – o.a. hier.

Onze ambassadeurs krijgen een informatie pakket, en daarmee kunnen ze langs bij de kinderkleding boetieks in hun buurt, om te kijken of deze klant willen worden van Zazi Brands. Dit kan zowel met orders uit voorraad, als ook voor orders voor het komende seizoen.

Zodra de order geleverd en betaald is, krijgt de Ambassadeur een provisie. Of in Euro’s, of in Giftvouchers voor onze shops. De keuze is vrij.

Op dit moment zoeken wij ambassadeurs voor Denemarken, Zweden, Finland en Groot Brittannië.

Maar, mocht je iemand kennen waarvan je denkt dat die geschikt is, en hij of zij woont bijvoorbeeld in Spanje, Zwitserland, Portugal, Oostenrijk… of ergens anders – laat het ze ook weten.

Ze kunnen een mail sturen naar info@zazi-brands.com, waarin ze uitleggen waarom ze dit willen doen, en een beetje over zichzelf vertellen.

Als we denken dat de kandidaat geschikt is, en er een klik is, zullen we contact opnemen, en sturen we de nieuwe Ambassadeur het volledige informatie pakket.

We verheugen ons erop om onze Ambassadeurs te leren kennen!