Over Sabine

sabinealberts-200x300Sabine Alberts, thirty-something – and living life.
Ik woon in huisje weltevree met mijn vriend Robert en kat Gizmo, We zijn happy met elkaar, en met de familie en vrienden om ons heen.

In 2006 ben ik begonnen bij Zazi Brands als vertegenwoordigster voor LoFff met als rayon heel Nederland. Waar is de tijd gebleven? Toen ik begon, waren we met z’n viertjes, en hadden we één merk… en kijk nou eens!

Sinds kort heb ik een job-switch gemaakt, en tegenwoordig ben ik ontwerpster van Lavalava en Legends22. Verantwoordelijke voor internationale verkoop, en nationale webshops. En heb daarnaast nog ongeveer zo’n 26.813 andere leuke taken.
Het is heerlijk om in een bedrijf te werken waarin je vrijheid krijgt, in de zin van; Heb je een idee? Dan voer je dat toch uit. You go girl! Krijg ik regelmatig op me afgevuurd. En dan ga ik ervoor. Soms met succes, soms ook niet – het feit dat het mogelijk is, telt het meest. Dat is waardevol.

Ik kan honderden hilarische verhalen vertellen over wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt in dit bedrijf. Van collecties die in de gracht vielen op valentijnsdag… Beurzen draaien met gebroken benen… Een prachtig LoFff kralentopje die knapte, waardoor vervolgens alle kralen door de stand vlogen en mij in bh achterlieten… Hilarische verkleedpartij’tjes van mannelijke collega’s in LoFff jurkjes… Tot aan collectierekken die door windhozen omvlogen in winkelstraten, met mij er achteraan. 
En ook vele prachtige verhalen over bijvoorbeeld de gezellige kerstdiners die we gezamenlijk houden…  Of de LoFff exchange waarbij een man aanbood het LoFff logo in zijn haar te scheren… De samenwerking van 10+ jaar met sommige van onze klanten – dingen om trots op te zijn.
Bottomline, het is een fantastisch bedrijf is om voor te mogen werken! Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd voor liefde, humor en gezelligheid.

Net als in huisje weltevree, voel ik me hier ook als een vis in het water!