Over Evalie

Evalie Wessels

Evalie Wessels

Ik ben Evalie – getrouwd met een lieve man en moeder van 2 mooie meisjes. Ik hou er van om mijn meisjes uniek en hip te kleden. Mijn hobby’s zijn leuke dingen doen met mijn gezin, shoppen en thee leuten met mijn vriendinnen.  Ik hou ook heel erg van lekker eten, en met een koud drankje ‘’on the side’’ series kijken op Netflix is ook een grote hobby van me.

Vroeger als klein meisje was ik al erg onder de indruk van schoenen met hakken. Het liefst liep ik op hakken van mijn moeder of tante in de badkamer, want dat klikte zo mooi. Buitenshuis was V&D destijds favoriet, want de mensen die daar met hakken van de roltrap afkwamen kregen mijn aandacht, want daar was dat indrukwekkende geluid. Het geluid van hakken die op tegels liepen, dat geklik – fantastisch! Ik kreeg er een lach van op mijn gezicht. Door de jaren heen is mode altijd een belangrijk onderwerp in mijn leven geweest. Samen met vriendinnen heb ik heel wat landen afgestruind om de meest bijzondere items te kunnen scoren. Dit is hobby, wat zeg ik, dit is passie!

Nu na jaren in de zorgsector gewerkt te hebben, en een eigen webshop met kinderkleding  te hebben gehad, is daar ’de baan’  voor mij. Samen met mijn collega Jolanda ben ik verantwoordelijk voor de sales binnen Zazi Brands. De hele dag met mode, trends en verkoop van unieke items bezig zijn die ontworpen zijn door de ontwerpers binnen ons bedrijf.

Samen met mijn collega’s hoop ik dat Zazi nog succesvoller wordt dan het nu al is. We hebben nu 4 labels die we aanbieden aan de klant, met ieder hun eigen handtekening. De labels zijn zo divers en onderscheidend dat het heel aantrekkelijk voor de klant is om te kopen. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. Let’s do this……

Enjoy the collections of Zazi Brands!