Over Lieke Oude Wesselink

Lieke Oude Wesselink

Lieke Oude Wesselink

Ik ben 30 jaar, en na omzwervingen via Geesteren, Doorn, Amsterdam, Groningen en Hengelo, woon ik nu met mijn 2 katjes Indy en Sjors in Almelo. Ik zit regelmatig bij de Crossfit waar ik me een aantal uren in de week van mijn sportieve kant laten zien. Naast sporten word ik erg blij van reizen, de zon, van shoppen en van mijn vriendinnen en familie om me heen. Ik ben altijd in voor een wijntje, lekker eten en helemaal gelukkig ben ik wanneer ik weer naar een festival mag. 

Ik ben geboren in het kleine dorpje Geesteren en heb hier samen met mijn ouders, oudere zus en jongere broertje gewoond tot mijn 17e. 

Al vroeg verliet ik dit ondernemersgezin om de studie TMO Fashion Business te volgen te Doorn. Een onwijs leuke school, waar veel dingen in de praktijk gebracht werden. Dit sprak me aan. Waar ik op de HAVO maar laks was, was ik hier een brave, hardwerkende studiebol, die alles in 1 keer haalde. Tijdens mijn studie werd het me snel duidelijk… ik moet de Sales in! Op mijn 21e studeerde ik al af.. En nu?? Reizen! Hiervoor was geld nodig en ik ben aan het werk gegaan bij een erg leuke kinderkledingwinkel; wat een leuke branche! Na het geld bij elkaar te hebben gespaard kon ik mijn droom najagen. Ik vloog naar Australië om te reizen en om hier een cursus Engels te volgen. Wat een geweldige tijd was dat. 

Back to business.. Via een vriendin hoorde ik over Zazi-Brands en heb ik met Joanneke onder het genot van een bakje koffie gekletst over haar bedrijf en hoe een dag bij Zazi er nu eigenlijk uitziet. Op dat moment stond er geen vacature open voor me, maar dat goede gevoel dat ik toen had bij Zazi-Brands, is eigenlijk nooit meer weg gegaan. Na aardig wat ervaring op te hebben gedaan in kledingwinkels en op de weg als accountmanager, heb ik de stoute schoenen maar weer aangetrokken en Joanneke een bericht gestuurd of ze nu misschien wel iets voor me had. De aanhouder wint?! Joanneke nodigde me na 6 jaar weer uit en weer was er dat goede gevoel! Ik was dol enthousiast, maar ook zenuwachtig toen ik hoorde dat ik op 2e gesprek mocht komen. Wat wilde ik deze baan graag. En nu, nu ben ik dus een super blije vertegenwoordigster die de merken van Zazi-Brands mag vertegenwoordigen in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht en Flevoland