Onze merken

Ons bekendste en oudste merk is LoFff. Begonnen in 2005, voor meisjes van 3 maanden tot een jaar of 16, die houden van zwierige en vaak ook feestelijke kleding. LoFff heeft ook veel fans in het buitenland, met name Ierland en Duitsland. Maar zelfs in Japan zijn er LoFff girls te vinden!

Dan is er LoveStation22. Ook voor meisjes, van een jaar of 2 tot een jaar of 12. Dit merk – gestart in 2014 – is grotendeels geïnspireerd op de natuur. Hier vind je vaak prachtige dierenprints op de vrolijke en kleurrijke kleding, en prachtige fotoprints afgewerkt met grappige details..

Het broertje van LoveStation22 is Legends22. Ons eerste merk voor jongens. Ook hier veel kleur, soms dierenprints, maar ook stoere elementen. Legends22 is voor jongens van 2 tot 12. Gestart in 2016, maar nu al verkrijgbaar bij bijna 70 winkels.

Dan is er LavaLava, een hippie-Ibiza-achtige meiden collectie voor de iets grotere girls (vanaf ca 6 tot 16). Dit merk is voor zelfbewuste stylish girls. Vandaar onze slogan – doei grijze muis, hello Lava Girl! 

Begin 2017 zijn wij gestart met ons speciale Fashion on demand project. Hierbij kan je je eigen kleding ontwerpen, die vervolgens door ons professioneel in elkaar gezet wordt. Je eigen unieke stuks ontwerpen en dragen, dat is wat kan met #Different.

Vanaf de herfst 2017 komt er nog een nieuw merk bij – Happy Nr.1. 
Deze vrolijke frisse meisjescollectie wil maar één ding – en dat is nét zo kleurrijk zijn als alle meisjes die deze kleding dragen! Woeste kleurcombi’s als roze en paars bijvoorbeeld. De meisjes zelf vinden het in ieder geval prachtig.