Onze merken

Ons bekendste en oudste merk is LoFff. Begonnen in 2005, voor meisjes van 3 maanden tot een jaar of 16, die houden van zwierige en vaak ook feestelijke kleding. LoFff heeft ook veel fans in het buitenland, met name Ierland en Duitsland. Maar zelfs in Japan zijn er LoFff girls te vinden!

Dan is er LoveStation22. Ook voor meisjes, van een jaar of 2 tot een jaar of 12. Dit merk – gestart in 2014 – is grotendeels geïnspireerd op de natuur. Hier vind je vaak prachtige dierenprints op de vrolijke en kleurrijke kleding, en prachtige fotoprints afgewerkt met grappige details..

Het broertje van LoveStation22 is Legends22. Ons eerste merk voor jongens. Ook hier veel kleur, soms dierenprints, maar ook stoere elementen. Legends22 is voor jongens van 2 tot 12. Gestart in 2016, maar nu al verkrijgbaar bij bijna 70 winkels.

Dan is er LavaLava, een hippie-Ibiza-achtige meiden collectie voor de iets grotere girls (vanaf ca 6 tot 16). Net begonnen, vanaf midden maart 2017 in de winkels te verkrijgen.

Vanaf 28 februari 2017 gaat ons speciale Fashion on demand project van start, waarbij je je eigen kleding kan ontwerpen, die vervolgens door ons professioneel in elkaar gezet wordt. Je eigen unieke stuks ontwerpen en dragen, dat is wat kan met #Different!